Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birimi adına YÖS Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Ömer Ümit YALÇIN ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Hamdi MÜCEVHER, Almanya ve Belçika'ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Yunus Emre Enstitüsü Berlin Temsilcisi ve Avrupa Koordinatörü Feyzullah BAHÇİ, Yunus Emre Enstitüsü Köln Temsilcisi Yılmaz BULUT, Maarif Vakfı Köln Temsilcisi Ece SARISALTIK, DİTİP Köln Din Müşavir Vekili ve Din Ataşesi Muharrem KUZEY,  Köln Eğitim Ataşesi Muhterem DİLBİRLİĞİ, Avrupa Milli Görüş Teşkilatı Genel Başkanı Kemal ERGÜN, Eğitim Başkanı Abdulhalim İNAM, Eğitim Başkan Yardımcıları Hakan DOĞAN ve Ramazan BAŞLIK, Milli Eğitim Bakanlığı Belçika İbni Sina Enstitüsü Müdürü Marziye Tuba BARAN ziyaret edildi. Üniversitemiz tanıtılarak Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS), ortak yapılabilecek organizasyon, faaliyet, etkinlik ve işbirliği çalışmaları ile alakalı görüşmeler gerçekleştirdi.