International University of Sarajevo (IUS) ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBU) arasında yapılan Erasmus+ (KA171 projesi) kapsamında 24-28 Nisan tarihlerinde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesini ziyaret eden Öğretim Görevlisi Serap FISO ISUBU Turizm Fakültesinde Erasmus Personel Ders verme hareketliliğini gerçekleştirdi. "Tourism at Wartime" başlıklı sunum yapan Serap Fiso Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mahmut Demir ve Fakülte öğretim üyeleri ve elemanları ile bir araya gelerek ilgili alanlarda Avrupa Birliği Projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Eğirdir'in coğrafi ve kültürel miras kalıntılarını ziyaret eden misafirimiz Uluslararası Saraybosna Üniversitesi’nin Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile yapılacak olan yeni işbirliklerine açık olduğunu dile getirdiler.

İki kurum arasındaki iş birliğinin devamlılığı açısından önümüzdeki aylarda da kurumlar arası karşılıklı ziyaretlerin gerçekleştirilmesi planlanmıştır.