Uluslararası Öğrenci Topluluğumuzun tanışma ve bilgilendirme toplantısı 02.12.2021 Tarihinde Ulusal ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüzce Dr. Öğr. Üyesi Ömer Ümit YALÇIN yönetiminde düzenlendi.

Etkinliğimiz Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER'in açılış konuşması ile başladı devamında rektörümüz uluslararası öğrencilerimizin sorularını cevaplayarak fuaye alanında öğrencilerimiz ile ikili diyaloglar gerçekleştirdi.

Etkinliğimizin ikinci kısmında Isparta, üniversitemiz, üniversite olanaklarımız ve koordinatörlüğümüzün tanıtımı Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Prof. Dr. Abdullah Diler tarafından gerçekleştirildi, etkinliğimize katılım gösteren UDEF temsilcisi Ruhi UYGUN üniversitemizdeki öğrencilerimize her konuda destek vermeye hazır olduklarını anlatan sunum gerçekleştirdi. Ayrıca, uluslararası öğrenci topluluğu başkanı Seyfettin DELSOZ topluluk hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.