Michigan State Üniversitesi Ormancılık Bölümü öğretim üyesi ve ormancılık alanında uluslararası düzeyde en prestijli dergilerden birisi olan Forest Policy and Economics dergisinin baş editörü Prof. Dr. Runsheng YIN Orman Fakültemizi ziyaret ederek görüşmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında “US Private Forestry: Experiences & Lessons (ABD Özel Ormancılığı: Deneyimler & Dersler)” başlıklı bir de seminer sundu. YIN seminer kapsamında özel ormanların sınıflandırılması, tarihsel süreçte alansal değişimler, özel ormanların topluma sunduğu odun ve odun dışı ürünler ile ekosistem hizmetleri, devlet ormancılığı ile özel ormancılık arasında farklar ve vergileme ilkeleri konularında açıklamalarda bulundu. İlginin yoğun olduğu seminerde öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan YIN, öğrencilerimize uluslararası düzeyde kariyer planlaması için önerilerde de bulundu. Isparta’da ve üniversitemizde bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirten YIN’e katılımı için teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler taktim edildi.