International University of Sarajevo (IUS) ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBU) arasında yapılan Erasmus+ (KA171 projesi) kapsamında 8-12 Mayıs 2023 tarihlerinde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde Erasmus Personel Ders alma hareketliliği gerçekleştirilmiştir. Bu amaçla, IUS Bilişim Departman teknisyeni Eldin BJELAK; ISUBU Bilgi işlem Daire Başkanlığında Tuna GÖKSÜ danışmanlığında ve IUS güvenlik biriminde güvenlik personeli Emir KULO; ISUBU Şube Müdürü Emin TULGA danışmanlığında eğitim alma faaliyetlerini tamamlamışlardır. ISUBU Fakültelerindeki ilgili birimleri ve Erasmus Koordinatörlüğünü ziyaret eden misafirlerimiz kendi üniversitelerindeki uygulamaları hakkında bilgi vermişlerdir.