Erasmus+ projeleri hakkında farkındalığın artırılması ve Üniversitemiz tarafından sunulacak proje başvurularının desteklenmesi maksadıyla 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde Erasmus projesi eğitim etkinliği yapıldı. Dr. Musa Tokmak tarafından verilen eğitime öğretim elemanları, öğrenciler ve proje ortaklarımızdan oluşan yaklaşık 40 kişilik bir grup katıldı. Katılımcılar eğitimin birinci gününde İşbirliği Ortaklıkları (KA220) ve ikinci gününde Gençlik (KA152, 153 ve 154) projeleri hakkında bilgilendirildi. Eğitimde öncelikle Erasmus+ proje çeşitleri, AB öncelikleri, proje başvuru formları, dikkat edilmesi gereken hususlar vb. pek çok konuda teorik ve uygulamalı çalışmalar yapıldı. Örnek proje fikirleri tartışılarak bir sonraki çağrı dönemine yapılması planlanan başvuru formları üzerinde çalışıldı. Ayrıca üniversitemizin de ortak olduğu KA220 projelerinde yürütücülük yapan Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ ve Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi İngilizce öğretmeni Fatih Ermez tarafından proje yazımında dikkat edilmesi gereken konular hakkında tecrübe paylaşımı yapıldı.