Litvanya Mykolas Romeris Üniversitesi Siyaset Bilimi Ensititüsü öğretim üyesi Doç. Dr. Gediminas Kazenas, Erasmus Personel Ders Verme Hareketliliği çerçevesinde üniversitemizi ziyaret etti.  Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Ekonomi ve Yönetim Anabilim Dalında yüksek lisans öğrencilerine Litvanya'da Yönetsel ve Siyasal Hayat başlığı altında ders veren Kazenas, Litvanya siyasi tarihi, uluslararası ilişkiler, Litvanya'nın yönetim yapısından bahsetti. Gönen Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr. Gör. Tuna Emre KÖKLÜ'nün organizasyonunu yaptığı etkinliğe Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ve üniversitemizin diğer birimlerinden akademik personeller de katıldı. Son derece verimli geçen ders sonrası karşılıklı soru-cevap şeklinde bilgi alışverişinde bulunuldu. Üniversitemizin birimlerini de gezen Kazenas, üniversitemizin sahip olduğu koşulların ileri düzeyde olduğunu ve kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu belirtti.