Üniversitemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Uluslararası Öğrenci Ek yerleştirme ve kayıt işlemleri için başvurular 28 Ağustos 2023-1 Eylül 2023 Tarihleri arasında yapılacaktır.

1. BAŞVURU KILAVUZU

2023-2024 ULUSLARARASI EK ÖĞRENCİ BAŞVURU VE YERLEŞTİRME VE KAYIT TAKVİMİ İLE BAŞVURU KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

Öğrenim Ücretleri için TIKLAYINIZ

Yerleştirme işlemi sonucunda kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kabul belgelerine erişmeleri için öğrenim ücretini yatırmaları gerekmektedir. Öğrenim ücretini son ödeme tarihine kadar yatırmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir. Öğrenim ücreti dünyanın her yerinen kredi kartı ile yatırılabilecektir.

3. KABUL EDİLEN SINAVLAR

Uluslararası Öğrencilerin Kabulünde Dikkate Alınacak Başarı Sınavlarına Ait Alt ve Üst Sınır Puanları için TIKLAYINIZ.

4. KONTENJANLAR

2023-2024 Uluslararası Önlisans/Lisans Ek Kontenjanları için TIKLAYINIZ

5. BAŞVURU VE KABUL YÖNERGESİ

Önlisans ve Lisans Programları İçin Uluslararası Öğrenci Kabul ve Kayıt Yönergesi için TIKLAYINIZ

6. ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SIKÇA SORULAN SORULAR

Sıkça Sorulan Sorular için TIKLAYINIZ.

7. ONLİNE BAŞVURU

B2, C1 Belgesi ve Okul Tanıma (Denklik Belgesi) Varsa Yükleyiniz Yoksa Yüklemenize Gerek Yoktur.

--------------------------------
Applications for additional placement and registration of International Students for the 2023-2024 Academic Year will be made between August 28, 2023 and September 1, 2023.

1. APPLICATION GUIDE

CLICK FOR THE 2023-2024 APPLICATION AND REGISTRATION CALENDAR FOR ASSOCIATE- UNDERGRADUATE DEGREE INTERNATIONAL STUDENTS

2. TUITION FEES

CILICK for the Tuition Fees for International Students

Students who have been placed must pay the tuition fee in order to access their acceptance documents. Candidates who do not pay the tuition fee by the deadline will lose their enrollment rights. The tuition fee can be paid by credit card from anywhere in the world.

3. ACCEPTED SCORES AND CERTIFICATES

CLICK for the Lower and Upper Limit Scores of the Success Exams to be Considered in the Admission of International Students.

4. STUDENT QUOTAS

CLICK FOR QUOTAS

5. APPLICATION AND ADMISSION DIRECTIVE

CLICK for the International Student Admission and Registration Directive for Associate and Undergraduate Degree Programs

6. INTERNATIONAL STUDENT FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

CLICK HERE for Frequently Asked Questions.

7. ONLINE APPLICATION

B2, C1 Tomer Language Score, Equivalency Certificate,  Are Not Obligatory Parts Of The Application