Yayın Tarihi: 07.11.2023 14:28

Engelsiz ISUBÜ Birimimiz tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ni kazanan ve daha önceki yıllarda kayıt yaptırmış olan engelli öğrencilerimize yönelik 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 16:00'da çevrimiçi ortamda oryantasyon programı düzenlendi.

Üniversite yaşamına uyumlarını desteklemek ve üniversitemizin engelli öğrencilere sunduğu olanaklar konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlenen programda Engelsiz ISUBÜ Birimi Koord. Öğr. Gör. Dr. Hatice OĞUZ ÖZGÜR tarafından öğrencilere, birimin faaliyetleri hakkında açıklama yapılarak, üniversitemizin imkanlarından daha iyi yararlanmalarını sağlamaya yönelik bilgiler verildi.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan Dr. Öğr. Üyesi Cevriye ALTINTAŞ'ın, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'ndan Nurgül AVCI HATİPOĞLU'nun, Erasmus Kurum Koordinatörlüğü'nden A. Ülkü LİMONCU ORHAN'ın da katılımıyla da öğrencilere öğrencilik ve mezuniyet işlemleriyle, burslar ve yardımlarla, öğrenci hareketliliği programlarıyla ilgili detaylı bilgiler verildi.

Ayrıca programda öğrencilere de söz verilerek soruları alındı ve talepleri belirlendi. Program sonucunda öğrencilerle iş birliğini ve etkileşimi güçlendirmeye yönelik fikir paylaşımı da yapıldı. 

Haberin kaynağı için tıklayınız.